1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black ops III LT 3.0 pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez shadowrbk1, Listopad 14, 2015.

  1. shadowrbk1

    shadowrbk1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemano pewnie robię spam ale proszę wybaczyć ;)
    Pobrałem sobie z Torretów BO III od i-MARS pobrane fajnie 20 min wrzucam do abgx i tu już nie fajnie. Wyskakuje mi informacja o braku topologii pobierałem z 4 różne patche albo raczej pliki i nic nie pomogło ;/ widziałem na internecie że typom przechodziło dalej.
    Ktoś coś wie na ten temat i chciał by mi pomóc? Jak zły post to proszę o usunięcie go.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Czasami zdarzają się błędy w obrazach.
    Wrzuć screen z abgx

    Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
     
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    widać że nie czytałeś poradników dot. abgx
    daj autofix na level 3 i wrzuci Ci odpowiednią topologię

    EDIT:
    ...aha sorry nie doczytałem napisu na dole, we właściwościach .iso odhacz "tylko do odczytu"
     
Wczytywanie...

Poleć forum