1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black ops jak dorobić .dvd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez alqu, Maj 5, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. alqu

    alqu Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Dobra problem polega na tym że ściągnąłem Black opsa i mam tylko obraz iso jak dorobić obraz dvd?? I jak zrobić żeby chodziła gra z zabezpieczeniem ap??
    Proszę o krok po kroku jak zrobić z tym black opsem żeby się nagrał mam najnowszy dash wgrany i najnowszą przeróbkę czyli LT 1.1
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1916
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    obraz można też zrobić za pomocą notatnika
    LayerBreak=1913760
    nazwaobrazu.iso

    zapisz jako> nazwaobrazu.dvd
     
  5. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    297
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    abgx chyba sam robi obraz .dvd
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1916
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jeżeli sobie tak ustawisz to ci zrobi ;D
     
  7. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    abgx360 zrobi plik .dvd ale z twoją przeróbką "LT 1.1" gry nie uruchomisz, chyba że zapomniałeś dopisać + to wtedy będzie chodzic :)
     
  8. alqu

    alqu Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Przeróbkę mam najnowszą jaka jest niestety nie orientuję się znowu w temacie xboxów bo miałem xboxa później ps3 i znów xboxa i teraz są jakieś no jtag ap zabezpieczenia muszę poczytać więcej dzięki za info ;) temat do zamknięcia
     

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum