1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

black ops nie działa ? czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mass95, Październik 13, 2011.

  1. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    witam, mam lt+, dashboard z kinektem, cod'a przepuściłem przez abgx 1.05, wszystko było na zielono i gra nie działa? :p jak to niby odpalić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    kup orginalna gre to zadziała ... było 100 razy na forum poszukaj !!
     
  4. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    wiem, że było na forum. niby mam przepuścić przez abgx i nagrac od nowa i co mi to da?
     
  5. Qrczak

    Qrczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może pobierz jakiś nowy obraz?
     
  6. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    nie możecie po prostu napisać co zrobić ? nie wszyscy siedzą w temacie i są zorientowani co i jak...
     
  7. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    przeciez Ci napisali.abgx i wypal.oczywiscie lt 2.0 wypadalo by miec.nie rob z siebie glaba ktory nie potrafi czytac ze zrozumieniem

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  8. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    przecież przepuściłem grę przed wypaleniem przez abgx to jaki sens nagrywać od nowa to samo.. czy lt 2.0 jest w takim razie wymagane aby gra odpaliła?
     
  9. chladek317

    chladek317 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest sens nagrywac od nowa jak chcesz zagrac.
     
  10. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
  11. chladek317

    chladek317 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bosh , uzyj opcji szukaj bo jestem od dzisiaj na forum a widzialem ze 3-4 takie tematy.
     
  12. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
  13. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    a lt jakie?? tu nie ma wróżek
     
  14. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    pewności niby nie ma, ale kupując sprzedający informował o lt+. dodam, że ac;b działa, wrzuciłem w niego patch przez ppf - o-matic
     
  15. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    jakieś sugestie jeszcze co do tej gry?
     
Wczytywanie...

Poleć forum