1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops nie działa na LT 1.9.1

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez xAmpeGx, Sierpień 21, 2011.

  1. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    Witam nagrałem black ops'a spatchowałem w abgx i wkładam płyte myśli i pisze otwórz napęd.. co robić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Była wiadomość, że patch został wgrany? Ustawiłeś program zgodnie z tutorialem? Może to wersja, której nie ma w bazie danych.
     
  4. Tongi

    Tongi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moglby mi ktos podac tutorial do wgrywania black ops'a na plyte, gdy mam nowego dasha i 1.91? pewnie sobie oflagowalem konsole, wyskakuje mi 'nieobslugiwana plyta'...
     
  5. baja551

    baja551 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mam podobny problem nagrałem black opsa na płyte i wyskakuje mi nie obsługiwana płyta.(W tym tygodniu przerabiałem konsole)
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Abgx360 level3

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. Pendive

    Pendive Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    JWR
    Tak tak, flaga jest nadawana przez ten komunikat ;(
     
  8. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha, no ta mi też oflagowało, co zrobić żeby działała ta gra?
     
  9. mabik

    mabik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jeżeli to jest wersja PL to nie będzie działać
     
  10. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    uff ja juz myslalem, ze w ogole nie bedzie chodzic ... ;O
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    chodzić będzie jak przelecisz abgx360 na poziomie 3 i nagrasz
     
  12. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale PL będzie działać czy tylko ENG???

    Trzeba poczekać żeby działała PL czy nigdy nic nie zrobią żeby działała?
     
  13. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bo

    Ja mam lt 1.1, dash 12625, spatchowałem na poziomie 3 pokazało, że zaimplementowano ap 2,5 a wyskakuje mi czarny obraz w grze... ocb ?
    Oczywiście wersja eng od complex.
     
  14. mateusz_44

    mateusz_44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dębica
    ja też mam problem z czarnym ekranem w black ops i tez ze starsza wersją call of diuty z ap25 ponoć wina dasha 12625 nie dlugo ma wyjść lt+ 2.0 to zaktualizuje i dam odpowiedz czy działa. borysziom jaką masz wersje xboxa i z jakim napędem ja mam liteona
     
  15. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wiekszości przypadków pomoże wam wavepatcher żeby dopasować do dasha do patch ap25. ja assasing creed 3 zmarnowalem 5dvd scanowane abgx360,nagrywane na dobrych plytach pisalo nie wlasciwy format zrobilem wavepatcherem dziala .wiadomo kopia sie nie nadaje na live
     
Wczytywanie...

Poleć forum