1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black OPS, Patch do polskiej wersji językowej

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Smok'e, Styczeń 6, 2011.

  1. Smok'e

    Smok'e Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Orientuje ktoś się czy już jest patch do polskiej wersji black ops'a? Jak tak prosił bym o linka, lub o wstawkę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie wiadomo czy w ogole bedzie ... podlacz sie pod live na chwilke i zrob update :)
     
  4. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    ściągnij z FORUM TEGO polską na xboxa bo o ile zrozumiałem masz pirackiego i chcesz mieć go po polsku a nie masz go jednakowusz powinien być po polsku jeśli region masz ustawiony na polski pozdr.

    EDIT:popraw mnie jeśli się mylę
     
  5. Smok'e

    Smok'e Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Mam już cod'a po pl. Tylko szukam patcha (co dodaje boty itd) do polskiej wersji językowej offline. Bo do live bym się podłączył, ale aktualnie nie posiadam odpowiednio zrobionego obrazu gry i dość długiego kabla od neta...
     
  6. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    nei da się a do live ci nic nieda bo trzeba mieć golda chyba że masz nową nie spiraconą konsolę
    sorki za ortografię ale chwilowo mam uszkodzoną klawiature i niekkiedy się klawisze same wciskają
    EDIT: Jeśli ci pomogłem podziękuj mi
     
  7. Smok'e

    Smok'e Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Ok, dla tych co chcą mieć boty niech zrobią to co ja :p Pobrać wersje complex i skorzystać ze tego poradnika! http://xboxforum.pl/iso-f10/cod-bo-update-na-boty-pytanie-77131.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum