1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black ops - podzielony ekran na multi... Pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez adik1234, Listopad 20, 2010.

  1. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Da się grać w Call of Duty Black Ops na split-screen w multi jak ma się tylko jedno konto gold?

    Proszę o odpowiedzi tych co znają odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Żeby grać w multi na split screen nie trzeba mieć w ogóle gold'a, ponieważ to rozgrywka offline. Działa na tej samej zasadzie co w MW2, tylko, że posiada jeden poważny błąd mianowicie wszystkie bronie są już odblokowane, nie zdobywasz żadnych pkt. doświadczenia itp...
     
  4. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Witam a ja mam takie pytanie, ponieważ gdy gram na dwóch lub więcej osób w COD BLACK OPS przez SPLIT-SCREEN to nie mam rozszerzonego ekranu na cały ekran :( Jak to zrobić abym miał to rozszerzone na cały ekran ?
     
  5. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Jak dobrze pamiętam to gdzieś w opcjach gry ma 'wypełnienie ekranu'
     
  6. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    No tak znalazłem to ale to jest to co z czterech stron są strzałki i rozszerza się ekran ? Jak tak to to brałem i nic tylko rozszerza mi to ekran w trybie zombi a nie w SPLIT-SCREEN.To co mam zrobić ? (Mam COD BLACK OPS w wersji ANG)
     
  7. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Tak o to mi chodziło, ale jeśli to nie pomogło, to pewnie nie da się zmienić
     
  8. Dave_NS

    Dave_NS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowy Sącz
    szkoda że nie split--screen nie można włączyć botów ;/ bo taka gra nawet w 4 na niektórych mapach to ciężko się gra, a jeszcze nie widać przeciwnika na radarze. chyba że można to gdzieś włączyć orientujecie się może ?
     
  9. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Możesz włączyć boty, ale żeby to zrobić trzeba mieć liva ;| Debilne zagranie twórców, boty dodaje się po to, żeby Ci co nie mają neta mogli pograć w multi offline, a oni zrobili tak, że żeby grać z botami trzeba podłączyć się do liva ;[
     
  10. Parry666

    Parry666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam Problem jeden a mianowicie.Gdy właczam multiplayer to niewiem jak ,gdzie sa ustawienia mapy/trybu.Tak jak bylo w MW2
    czas rundy tryb hardcore i rozne takie.Prosze o pomoc.Czym się to włacza na klocku
     
  11. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    A ja mam konto gold. Czasem przychodzi kolega i gramy razem. Czy jest taka mozliwosc zebysmy razem weszli to trybu multi, jakis team deathmatch albo inne, tak zeby on gral jako moj gosc, bo nie ma swojego konta. Da sie?
     
  12. Adrian278

    Adrian278 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Tak po pierwsze można grać na split screenie z botami, wystarczy wejść w Multiplayer->Lokalny->Tryb gry wybrać TM Deathmatch->W opcjach gry ustawić liczbę przeciwników.
    Po drugie, żeby w internecie grać na split screenie trzeba mieć 2 konta gold
    Po trzecie, żeby ustawić czas rundy itp trzeba zrobić mecz prywatny

    Jak pomogłem daj Dziękuję :D
     
  13. theversus

    theversus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
  14. mat_987

    mat_987 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie odnośnie tryby DM i TDM. W MODERN WARFARE 2 zdobywało się poziomy odblokowywało bronie itp. w black ops wszystko mam od razu odblokowane. ktos u góry pisał już o tym mówiąc że odblokowane jest domyślnie, ale czy napewno? ja kiedyś wpisałem kody na odblokowanie map lub broni (nie pamiętam który), ale wiem, że odblokowałem dzięki temu mapy do trybu zombi. dziś próbowałem skasować savy, żeby bronie nie były odblokowane i nie pomogło. jesteście pewni, że domyślnie jest wszystko odblokowane i nie da się z tym nic zrobić?
     
  15. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Da się na multi grać, na SPLICIE!
    Tylko, że obydwa konta muszą mieś XBL GOLD
     
  16. m4rcian

    m4rcian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    tak można grać multika na split screenie przy jednym koncie gold jak jesteś w lobby meczu włącz drugi pad a potem na tym drugim padzie naciśnij "a" i zaloguj jako gość
    szkolenie bojowe też tak działa to jest pewniak bo codziennie tak gram z dziewczyną i nie wypisujcie bajek że trzeba mieć 2 konta gold
     
Wczytywanie...

Poleć forum