1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

black ops problem lt 1.91

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez siabuba121, Sierpień 9, 2011.

  1. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam lt 1.91 przepuscilem przez najnowszego abgxa black ops a tam dalej czarny ekran wtf?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czarny ekran po nagraniu czy w abgx'ie?
     
  4. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zrzut z abgx, albo sie nie wydarzyło :p
    Najlepiej ze skanowania wypalonej płyty, a nie obrazu
     
  5. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak kontrolnie dwa pytania:
    1. jaki masz dash?
    2. wypalałeś obraz z pliku DVD? czy moze z ISO?
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    adwert powinieneś zadać inne pytanie, czy ustawiłeś abgx żeby tworzył plik dvd?? bo moim zdaniem to jest przyczynom
     
  8. wezyk20

    wezyk20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Źle nagrana płyta. Layer break źle ustawiony. Musiałeś wypalić z pliku iso, lub jest źle ustawiony w pliku z rozszerzeniem .dvd.
     
  9. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co musz eustawic zeby mi ro bil dvd plik ?
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jeden wał czy wypali z iso czy z dvd, i tak zawsze wypali z dvd, masz coś żle właśnie z tym plikiem a abgx tego nie naaprawił, ustaw dobrze abgx albo własnoręcznie zrób plik dvd


    LayerBreak=1913760
    nazwaobrazu.iso

    zapisz jaki> wszystkie pliki. i nazwa obrazu + rozszerzenie .dvd
     
  11. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Plik dvd z ktorego nagralem mial identyczne layerbreak wiect to nie to moze nagrywarka siada juz
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie możliwe bo abgx wykazał błąd, coś z tym obrazem jest nie tak, usuń ten dvd i zrób go ręcznie albo poszukaj poprawnej konfiguracji dla abgx
     
  13. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pamiętajcie ze to jest screen z płyty dvd a nie z obrazu, dlatego nie ma tam nic o pliku DVD.

    Też obstawiam ze wypalałeś z pliku ISO (lub img) a nie z pliku DVD

    daj zrzut z abgx ze skanowania pliku i będze wszystko jasne
     
  14. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wyoalalem z dvd drugi raz recznie napisalem plik dvd i dalej nie dziala
     
  15. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  16. onimusha25

    onimusha25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja mam pytanie czy sam przerabiałeś konsole czy jakiś serwis-sklep to robił?? Bo może nie masz LT 1.91 tylko 1.9 bo mi niestety się to przytrafiło dlatego jadę jutro przerabiać jeszcze raz konsole ale tym razem do innego serwisu.
     
  17. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pytalem sie 3 razy powiedzieli ze mam 1.91a
     
Wczytywanie...

Poleć forum