1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops - problem z połączeniem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez uzurpator87, Listopad 13, 2010.

  1. uzurpator87

    uzurpator87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Radzionków
    Tak jak w temacie. Gra nie łączy mi się z serwerami niby znajduje 50 hostów i szuka i szuka :/ Z początku działało i nagle przestało. Testowałem inne gry i wszystko działa bez zarzutu, tylko w black ops nie działa....
    Mieliście podobny problem? Może wiecie czy nie trzeba czegoś gdzieś przestawić? Jeśli tak to jak ?:p
    Dzięki i pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Rozumiem , że masz PL wersję? Może spróbuj zmienić język napisów na eng?
     
  4. uzurpator87

    uzurpator87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Radzionków
    Mam wersję Ang.
     
  5. NonbankSpace

    NonbankSpace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowa Sól
    Nie ma różnicy jaki język
    Też mam tak czasami ale jest ok
     
  6. kreeet84

    kreeet84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak jest ja mam po francusku i jest to samo,
     
  7. KuBaNPL

    KuBaNPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    poniemieckiej kamienicy
    Mam tak samo, niby pokazuje ok 1 000 000 graczy a i tak meczu szuka i szuka, czasem pomaga anulować wyszukiwanie i włączyć jeszcze raz :D
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja tak mam w MW2 i miałem tak raz w BO ale, wyłączyłem i włączyłem grę i wszystko działało z powrotem.
     
  9. uzurpator87

    uzurpator87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Radzionków
    Nadal mam ten problem zna ktoś rozwiązanie? :)
     
  10. not4u

    not4u Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam za offtop ale skoro poruszyliście tą kwestie to mam małe pytanie, jak kupie Black Ops w wersji PL to mam możliwość zmienić jezyk na ang?
     
  11. uzurpator87

    uzurpator87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Radzionków
    Dziś udało mi się połączyć ale jedynie przez znajomego do którego się dołączyłem. W inny czyli normalny sposób się u mnie nie da nie znajduje nadal żadnej gry, tzn. znajduje ale się nie łączy:/ co za badziew ten COD. :/
    Anulowanie szukania i ponowienie nie pomaga.
    Zresetowanie Gry nie pomaga.
     
Wczytywanie...

Poleć forum