1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops. - pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez brzoza89, Styczeń 30, 2011.

  1. brzoza89

    brzoza89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, szukalem odpowiedzi na forum ale niestety nie znalazlem :) mam lt+ i chcialbym nagrac black ops i grac na live... czy potrzebny jest ap25? jesli tak skad wziasc tego patcha z gory dzieki za link :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    abgx360 w wersji od 1.0.3 samodzielnie ci wgra, polecam najnowszą wersję 1.0.5.
     
  4. brzoza89

    brzoza89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie zrobilem jeszcze raz abgx 1.0.5 i sciagnelo mi ap25... ale video i split dvd te co zawsze sie patchowalo np. na wersje 1.6 jest na zolto... czy gra bedzie smigac?
     
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Czyli polska wersja gry. Musisz pobrać jeszcze angielską wersję z dostępnym patchem i skopiować polskie pliki językowe (programem wx360, czy jakoś tak) do angielskiej. Inaczej nie uruchomisz. Zapomnij o patchach wave, one jedynie umożliwiają uruchomienie nowszych gier z wave 4, 5, 6, ... na starszych iXtreme.
     
  6. brzoza89

    brzoza89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wersja jest ang. RF... wiec tak pisze na zielono ap25 ze sciagnelo bo przeciagnelem 1.0.5 abgx'em, tylko reszta na zolto... czyli gra bedzie smigac? na lt+ / zainstalonawe samo abgx1.0.5 nie trzeba tam chyba wrzucac zadnych patchow czy czegos innego...
     
  7. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Abgx360 powinien Ci wgrać wszystko ale jesli nei ma w bazie danych to Ci nie wgra...
    Jesli chcesz grać online to pamiętaj aby nagrywać tylko gry z ssv2 ;)... nawet jak grasz offline z ssv1 i potem podlaczysz do neta to masz juz większą szansę na bana :)... Dlatego warto zawsze poczekać na potrzebne pliki albo szukac po forach ;).
    Najlepiej zrób screena bo skad mamy wiedziec co jest na żółto... może lepiej wtedy nie nagrywa ;) ? co ?
    zobacze to Ci napisze
     
Wczytywanie...

Poleć forum