1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black ops - pytanie

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez lukidambix, Październik 8, 2011.

  1. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.
    Mam pytanie, posiadam grę black ops, zeskanowałem ją, potem powgrywałem różne patchy i końcowy efekt jest taki :
    Odpali mi to na LT 1.91 i 13599 ?

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nie, będzie tylko czarny ekran i nic wiecej.
    Musisz ściągnąć poprawną wersje z AP.2.5 bo tej nie ma w bazie abgx.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    albo użyć wavepatchera. tylko że kopia się nie nadaje na live
     
  6. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Call Of Duty Black Ops XBOX360-COMPLEX
    Zamierzam pobrać tą wersje, nadaje się ona zarówno na 1.91 jak i na granie live ?

    Pozdrawiam
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej luknij na jakieś stronie jaki jest log z abgx360 to będziesz wiedział ale są raczej tak. te takie nie grupowe się nie nadaja bardziej do tego
     
  8. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tam pisze że jest to wersja ssv2 więc napewno na live się nadaje
     
  9. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ta o ile pamiętam to wersja od Complex była poprawna.
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    o tym decyduje abgx360. według mnie warto tą gre kupić na multi jest dobra . a nie bawić się z ap25 a cena obecnie jest niska
     
Wczytywanie...

Poleć forum