1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

black ops split screen

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kornus fcb, Listopad 9, 2010.

  1. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nan pytanie czy da sie w black opsa grac w split screens z botami?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomick32

    chomick32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zwykłego deathmatcha itp. nie można, ale jest tryb Nazi Zombies i tam można grać na splicie z botami.
     
  4. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nawiązując do tematu, kiedy pojawi sie polska wersja ISO black opsa?:)
     
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Nie wiem czy to było nawiązanie do tematu, bo temat mówi zupełnie o czym innym :confused:

    Pewnie wtedy kiedy będzie, możesz kupić oryginała z PL językiem i dalej już zapewne wiesz co zrobić byś miał obraz ISO.
     
  6. J'qb™

    J'qb™ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Weź trochę się przyłóż i na następny raz pisz poprawnie. Nie ma czegoś takiego jak split screens, jest "Split Screen", a to jest różnica.. Z botami można pograć ale trzeba mieć abonament gold ;)
     
  7. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    masz racje było to raczej nawiazanie do gry, aby pójść na łatwizne;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum