1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops TU6

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez jacusiekk, Maj 25, 2011.

  1. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    Witam, mam pytanko znalazlem ostatnio gdzies na necie, przerobione pliki do Call of Duty: Black Ops, jest w nich god mode itp. Wszystko zeby pograc rekreacyjnie w zombie na xlinku. Wrazie czego tak mam jtaga,fsd itd. Gdzie ja mam wgrac te pliki? Moze ktos pomoze. A tu jest link http://xbox360iso.com/showthread.php?t=385624.

    P.S
    Gre mam rozpakowana, a nie wrzucona jako GoD.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wrzucasz to do głównego folderu z grą, tam gdzie masz plik default.xex. Następnie uruchamiasz np. menedżerem plików w FSD.
     
  4. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    i tu sie pojawia maly problem, po uruchomieniu w fsd nic sie nie dzieje...
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Uruchamiasz plik TU6Enigma.xex?
    W pierwszym poście tematu który linkujesz znajduje się kombinacja przycisków które trzeba wcisnąć by włączyć dopalacze, wiesz o tym prawda?
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    pojdzie cos takiego na konsoli bez JTAGA ? mam juz takie pliki tylko w innej postaci, tam bylo napisane cos "krzaczkami" ale dalo sie wychwycic "copy /0000000000" wiec domyslilem sie ze cos takiego daloby sie wgrac na pendrive. tylko ze ja mam boty do black opsa i jakies dodatkowe mapki (escalation pack)
    pozdro
     
  7. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @z0nk31:
    Oczywiście, że nie.

    @jacusiekk:
    Jeszcze zapytam. Masz angielską wersję gry oraz wgrałeś TU6?
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jestem pewien ze w opisie bylo opisane ze mozna to wgrac na pendrive. no nic, poszukam jeszcze raz i jak sie czegos dowiem to dam znac
     
  9. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @z0nk31:
    Jeżeli chodzi ci o samą aktualizacje do gry (Title Update), to tak, bez żadnych problemów.

    Jeżeli chodzi ci o możliwość modowania gry (czyli o to o co chodzi w tym temacie) to nie, nie da rady.
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a czy ten title update wprowadza mi mozliwosc gry z botami ?

    //edit
    I czy istnieja jakies inne title update wprowadzajace nowe mozliwosci do gieR ?
     
  11. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @z0nk31:
    Poprawki do oprogramowania wydaje się z reguły by coś zmieniały. Akurat aktualizacja do CoD-a wprowadzała możliwość gry z botami.

    Czy ten konkretny to zależy od wersji gry jaką masz. Jak masz więcej pytań to może lepiej otwórz nowy temat. Ten dotyczy czegoś innego.
     
  12. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    Tak mam angielska wersje gry, i wgralem wszystko sadze ze dobrze, po uruchomieniu tego TU6.xex,dziwnym trafem dysk mi sie sformatowal, usunol mi fsd, i wszystko od nowa musze wrzucac...
     
Wczytywanie...

Poleć forum