1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops, wyszukiwanie gier??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Chuck, Grudzień 3, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Witam! Od niedawna posiadam BO i mam pytanie do osób które grają w tą grę w MP. Jak długo musicie czekać aż Was przyłączy do jakiegoś meczu??? U mnie to trwa z 50 sekund, niby to nie jest dużo ale w COD 4 wyszukiwało mi grę w 10-15 sekund.Proszę o odp. Pozdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fiorek

    Fiorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No niestety w tej wersji czeka się o wiele dłużej :/ Do tego nie wspomnę o wyrzucaniu z gry, lagach i innych problemach, których w MW2 nie było albo zdarzały się o wiele rzadziej.
     
  4. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    aha, czyli u mnie wszystko w porządku, to wina gry
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    u mnie wszystko wporzadku, wyszukuje normalnie w ciągu 15-20sekund. Siedze na UK XBL
     
  6. hankok

    hankok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja na Polskim podobnie kazdy FPS 15 sec.
     
  7. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    też jestem na UK , no może przesadzilem z tymi 50 sekundami, ale z 35 sekund minimum, może to wina internetu( mam 1mb z neostrady, za niedługo powinno być 2mb albo 6mb) jak myślicie czego to może być wina??
     
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum