1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black Ops Zombie + LIVE + split screen = problem!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kivvi0, Czerwiec 3, 2012.

  1. kivvi0

    kivvi0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    zabrze
    Siema!
    Grywam sobie przez live w zombiaki, ostatnio chciałam pograć z kumplem przez LIVE ale razem jako split screen i wyskakiwała mi wiadomość 'nieprawidłowe dane konta' gdy chcieliśmy się drugim padem jako gość zalogować.... co robić? jak grać?:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Drugi profil z GOLDEM jest potrzebny. ; )
     
  4. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Ale nie przecież można jako gość wejść i grać we dwoje na split screen + 2 randomowych ludzi..
     
  5. kivvi0

    kivvi0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    zabrze
    no a jak jest typek co się nazywa kupa i jest drugi kupa(1) to jak to zrobić właśnie? <???>
     
  6. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    ? Wchodzisz normalnie Zombi i wybierasz multi i mape i szuka ci ludzi lol. Próbowałeś tak ?
     
  7. kivvi0

    kivvi0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    zabrze
    No tak, ale właśnie nie da się tak bo wyskakuje mi przy logowaniu info ze jakies dane konta są nieprawidłowe i właśnie nie wiem o co z tym chodzi i co zrobić by się tak nie pokazywało i działało normalnie
     
  8. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
  9. kivvi0

    kivvi0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    zabrze
    jak wchodzimy w zombie w multi, odpalamy drugiego pada, włącza się to okienko gdzie należy sie zalogować na tym drugim padzie no a potem jak chcemy sie zalogować to wywala nas przy okazji informując o tych całych złych danych:/
     
Wczytywanie...

Poleć forum