1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Black OPS

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kopia23, Luty 5, 2011.

  1. kopia23

    kopia23 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    co zrobić by odpalić black opsa? mam LT
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
  4. kopia23

    kopia23 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie pomagasz tylko spamujesz ...
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    na lt + tez nie działa po nowej aktualizacji daszbordu chyba ze nie masz konsoli podłączonej do neta to wystarczy lt+ i będzie działać
     
  7. kopia23

    kopia23 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale na LT mi tez działało chodzi mi o tą aktualizacje od tamtego czasu nie działa
     
  8. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bo ta aktualizacja wprowadzila AP2.5 do COD: BO, COD: MW2 i HALO: REACH. Spat**** odpowiednio obraz, wgraj LT+ i będzie działać. Na razie na LT+ nie ma gry która by nie działała (kwestia odpowiedniego spatchowania obrazu).
     
Wczytywanie...

Poleć forum