1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BLACK - Problem z gra.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pshemec, Październik 22, 2009.

  1. Pshemec

    Pshemec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lbn
    Witam

    Mam problem z gra BLACK. Gram w nia na xbox pierwszej generaji, przerobiony metoda bezchipowa z tego forum ;). Problem polega na tym, ze kiedy przechodze w grze druga misje, ekran robi sie czarny i gra sie "zawiesze". Pomaga tylko zresetowanie konsoli. Przeszedlem ta misje 2x i za pierwszym razem dostalem informacje, ze plyta moze byc uszkodzona badz brudna (co jest bzdura, poniewaz jest swiezo nagrana) a za drugim pojawil sie w/w czarny ekran.

    Czy gra jest nigrywalna, czy wymaga jakiegos pacza/cracka. Prosze o pomoc,

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Nagraj ponownie nową płytę
    Ja też tak czasami miałem i pomagało mi gdy nagrałem jeszcze raz...
     
  4. drewman

    drewman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Ew. może to być zła kopia gry. Ja tak miałem z GTA4. Uruchamiała się normalnie wejściówka, i w momencie gdy miało wczytywać save pointa, to mi wywalało błąd z brudną płytką a potem właśnie czarny ekran. Zassałem z innego źródła i od tej pory działa jak ta lala;)

    Pzdr
    A
     
  5. Pshemec

    Pshemec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lbn
    dzieki wielkie, sprobuje jak tylko bede mial plyty i dam znac jak poszlo. ;)
     
  6. qba567

    qba567 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Nie baw się w płyty, tylko połącz xa z PC-tem przez ftp i wrzuć zawartość obrazu płyty do katalogu z grami. Szybciej i wygodniej.
    Odpada Ci problem błędnie wypalonej płyty! Jeśli gra nie będzie działać, na bank obraz płyty był skopany.
    Spróbuj, narka.
     
  7. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to samo jest na xbox 360, jak nagrasz płytkę i wyskoczy ci napis "przczyść płytkę szmatką" to 99% gra została źle nagrana nawet jak sesja została zakończona pomyślnie. Wybór płyty jest ważny, mianowicie wypalaj na verbatimach.
     
  8. czakles

    czakles Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w x360 pomaga zainstalowanie gry na dysku :)
     
  9. marcin666

    marcin666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ja gram na Xbox360 bez instalacji i wszystko śmiga
     
  10. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Kolega założył temat z problemem o xbox PIERWSZEJ GENERACJI na nie już piszecie głupoty że xbox 360, TO NIE TEN DZIAŁ!!!!
     
  11. sebpas

    sebpas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Swarzędz
    kiedy gralem jeszcze na starym xboxie zalezalo tez sporo od firmy plytki !! najlepiej wszystko dzialalo na verbatimkach albo na sony pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum