1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad 0001 12v zasilanie POMOCY!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marys277, Wrzesień 2, 2012.

  1. marys277

    marys277 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam rroda w swojej konsoli po odczytaniu bledu jest to blad 0001 wiec chodzi o zasilanie niewiem jak mam to naprawic lub jak sprawdzic co mam naprawic prosze o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    wymienić zasilacz. jak nie pomoże to oddać do serwisu jak konsola jasper lub slim. starsze wyrzucić do śmietnika
     
  4. marys277

    marys277 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jest to xbox kumpla i chcialem go naprawic probowalem wszystich pomyslow i nic jest to wersja z 2006 09 09 czyli jest to premium..wiec nie warto tego dawac do serwisu ?patrzalem inny zasilacz i to samo wiatraki sie niekreca jak wlaczam xboxa to dioda na zasilaczu na chwile zmienia sie na czerwony i z powrotem za pomaranczowy.
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    W pierwszej kolejności sprawdzić mosfety.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  6. marys277

    marys277 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak mam to zrobic ?? bo szukalem ale niemoge sie doczytac.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. marys277

    marys277 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. marys277

    marys277 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. marys277

    marys277 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wszystkie z calej plyty ?
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Dokładnie, wszystkie tranzystory, stabilizatory i kondensatory elektrolityczne. Jak wszystko ok to dalsza naprawa nieoplacalna.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. marys277

    marys277 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    niedlugo zmierze i powiem co mi powychodzilo
     
  14. marys277

    marys277 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiec tak jest bardzo dziwne jak mierze te tranzystory to jest niby spiecie z tego co mierzylem w 2 tranzystorach bylo ze maja 5 V 1A z zasilacza wychodzi 5V 1A czy tak ma byc o co chodzi z tym spieciem ?
     
  15. maniok11

    maniok11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stany ;)
    sorki za odkopanie.

    jakie wskazania powinien pokazywać miernik podczas sprawdzania mosfetów ?
     
  16. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    kilka omów jak bramka naładowana i >500 omów jak rozładowana
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum