1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd 0001

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez racha6, Maj 19, 2010.

  1. racha6

    racha6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam! Moja konsola jest z 2006 roku, działała bez zarzutów aż nagle pod czas włączenia xbox'a wyskoczył rrod z błędem 0001. Dioda zasilacz na początku raz tylko miga na zielono później znów wraca do koloru pomarańczowego. Używałem funkcji szukaj ale nigdzie nie znalazłem dokładnie mojego błędu. Co teraz zrobić? Nowy zasilacz, a może jakieś inne rozwiązanie? Z góry dziękuje za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ten blad to problem z zasilaniem, sprawdz czy konsola dziala pod innym zasilaczem. Ja osobiscie stawiam na zepsuty zasilacz.
     
  4. racha6

    racha6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    A jeżeli ten zasilacz pochodzi od xboxa wersji xenon i działa na falconie to dalej jest możliwość, że nie daje rady pociągnąć xenona? Bo ja mi wiadomo to Xenon potrzebuje silniejszego napięcia niż Falcon. Dobrze mówie? Dziś wieczorem sprawdzę na innym zasilaczu.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sprawdz, jak dalej to samo to trzeba szukac przyczyny na plycie glownej. Nalezaloby zaczac od wymiany kondensatorow.
     
  6. racha6

    racha6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    spróbowałem z innym zasilaczem. Niestety dalej ten sam błąd 0001. Co dalej zrobić? a co do tego linku do innego forum to zupełnie nie rozumiem o co tam chodzi.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    gdzie jakie napiecie powinno byc.
     
  8. racha6

    racha6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Mogę to zrobić każdym miernikiem tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum