1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd 0001

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez vaalery, Listopad 18, 2010.

  1. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie dawno dostałem w konsoli błąd 0001 i okazuje się że to zasilacz. Mam zbanowaną konsole czy jak zadzwonię i poproszę o nowy zasilacz przyślą mi go za darmo,czy będę musiał oddać stary, i czy trzeba podawać numer seryjny konsoli.

    I pod jaki numer mam zadzwonić i co konkretnie mówić do operatora telefonu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krova12

    krova12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    008004411796 otwarte od 10 do 17 z tego co pamiętam
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie, bo konsole masz zbanowana i nie masz gwarancji.
     
  5. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a niej jest tak że oddzielna gwarancja na konsole i oddzielna na akcesoria, bo za często nie gram na konsoli ale w ogóle gram i nie wiem czy warto wydawać kasę na nowy zasilacz
     
  6. residentosevilos

    residentosevilos Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    sprobuj moze docisnac z calych sil kable,ja tak zrobilem przy starym xenonie i dzialalo.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie, jest jedna gwarancja na wszystko. nie masz gwarancji na konsole = nie masz gwarancji na reszte sprzetu. poza tym zasilacz to wydatek ok 40zl.
     
  8. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Możesz jak masz zasilacz atx nie potrzebny to sobie go przerobić żeby z konsolą chodził.
     
Wczytywanie...

Poleć forum