1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd 0010

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Knidos, Lipiec 29, 2010.

  1. Knidos

    Knidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Witam mam problem z błedem 0010. Szukałem wszedzie i nie moge nic na ten temat znalezc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    0010 Problem z lutami pod southbridge
     
  4. Knidos

    Knidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    To wiem ale jak teraz sobie z tym poradzic? przykrecenie radiatorka pomoze?
     
  5. Ml3cZkO

    Ml3cZkO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
  6. Knidos

    Knidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Wiem wiem widziałem to ale tam jak BYK jest napisane 00010. I nie wiem czy juz ktos z Was to stosowal i jak to wypadlo.



    Zrobiłem wszystko tak jak na stronie i box nie chce odpalic. Uwalona plyta glowna?


    ////HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn
     
  7. wawrzyn

    wawrzyn Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    Wystarczy Dokupić nową pastę i posmarować procesor zetrzeć starą. Kupić nowe śrubki które lepiej będą trzymać. I to tyle. Co jeszcze możesz zrobić to sprawdzić baterię od płyty głównej...
     
  8. Knidos

    Knidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Takie rzeczy jak pasta to zrobiłem w pierwszej kolejności.
     
  9. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Został Ci tylko serwis. Najlepiej pełny Rebaling. Jak chcesz się bawić w domu to opalarka? <-- nie polecam
     
  10. Ml3cZkO

    Ml3cZkO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
     
  11. Knidos

    Knidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Jak cos pisze tymbardziej takie wazne rzeczy jak bledy to robie to precyzyjnie
     
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  13. Knidos

    Knidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    ehe a to czemu nieraz mialem tak ze bledy sie nie konczyly? naciskam caly czas i cos takiego wychodzilo 0010002001010
     
  14. Knidos

    Knidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    dobra teraz mam blad 0110 zastosowalem system z gumkami pomogl na chwile ale konsola i tak sie zacinala w grach hmm co teraz? serwis?
     
  15. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    lepiej daruj juz sobie te konsole bo jak co chwile inne bledy sa to juz duzo z niej nie bedzie
     
  16. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Juz tyle tych bledow ze lepiej odpusc sobie..jedyne to co mozesz zrobic to serwis...
     
  17. wawrzyn18

    wawrzyn18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    LinePl nic mądrego nie powiedziałeś. Osoba która zna się na tym lub lubi to robić to poradzi sobie sam
     
  18. Knidos

    Knidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Racja lubie bawić sie z boxami, ale moje mozliwosci koncza sie na bledach. Fakt ze sie zacina przy grach... nie mam pojecia od czego
     
  19. UKEN

    UKEN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zasadniczo wiekszosc problemow i tak wiaze sie z ukladem GPU (choc nie wszystkie). Reballing bylby najlepszym rozwiazaniem
     
  20. Knidos

    Knidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Taak postanowilem serwisowac tylko teraz gdzie poleccie jakis dobry serwis ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum