1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd 0021 co i jak

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mejker, Grudzień 4, 2011.

  1. mejker

    mejker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam próbowałem sflashować naped (posiadam benq i podczas odblokowywania wywalilo bład) podlaczyłem naped do konsoli i wywaliło 3x czerowne diody mrygajace. Zdiagnozowałem bład numer jego to 0021 i teraz pytanie czy uwaliłem napęd czy wystarczy go reflashowac??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    a co się pojawia na tv? jaki błąd?
     
  4. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może źle podłączyłeś zasilanie napędu i zrobiłeś zwarcie .
    Konsola włącza się bez napędu czy dalej świeca się 3 czerwone diody??
     
  5. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    Prawdopodobnie zle podpioles naped i uwaliles southbridge
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wystepuje tez jak jest prolem z kablem tv ale raczej bedzie southbridge
     
  8. mejker

    mejker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niewiem oco caman ale teraz podpiołem ja do pradu i działa jak należy ale dzieki za checi pomocy :)
     
  9. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Pewnie zasilanie za slabo wlozone.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum