1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd 0102 i spoof

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez opeael2, Grudzień 14, 2010.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    słuchajcie mam dwa problemy

    po pierwsze co zrobić z tym błędem 0102 ?? czy radiatory na ram hana , southbridge pomogą??
    bo konsola chodzi i po nagrzaniu wiesza sie i wywala taki bląd a nie chce kłaśc jakichś gumek do mazania


    po drugie mam konsole z uwalonym napedem liteon, ale mam sprawnego samsunga na którym wszystko działa : ac:b, nfs
    wiem ze dash wykrywa spoof i może byc ban ale chodzi mi o to czy bede mógł grac offline, czy dash nie blokuje działania gier, online nie gram
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    0102 - Zimne luty pod GPU tylko rebaling

    możesz grac offline do samsunga wgraj LT 1.0
     
  4. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak oryginalnie miałeś w konsoli Liteona to samsung spoofowany jako twój Litek podobno nie będzie czytał gier ap25 - tak przynajmniej wynika z postów ludzi z xbox360iso i innych for. Ponoć wielu już próbowało podmieniać samsunga za Litka albo Benq i był lipton ajsti. Żeby samsung czytał gry ap25 to niestety musi być bez spoofa. Ootwierdzi to ktoś?

    A próbował ktoś podmienić oryginalnego Litka na Benq z LT plus ze zrobionym spoofem na Liteon? Działają gry ap25? Bo mam w konsoli Litka i zapasowego Benq ze spoofem już sflashowanego LT plus 1.1 i nie wiem czy mogę odpalać gry ap25, gram obecnie na nim tylko w starsze gry a Litka oszczędzam.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ale nie beda dzialac Ci gry z AP25.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    oryginalnie był liteon. czyli jak włoże samsunga to nie bede mógł pograc w ac:b i nfs??
    w samsungu mam lt


    0102 wiem ze zimne luty ale jak ostygnie to działa . dzis dzialał całą noc praktycznie i chce zastosować radiatorki na ram bo slyszałem że to pomaga duzo i zmienić termopady bo są oryginalne
     
  7. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprawdzałeś Dexter? Bo wersje panujące na forach to 50 na 50% - jedni (nawet na tym forum) piszą że podmienili Litka na Benq lub odwrotnie i im gry ap25 pomimo tego co commodore4eva pisal działają bez problemu i nawet flagi nie mają. Inni znowu piszą to co Ty ale nikt mi nigdy nie odpisał że sprawdzał. A jak wiemy od dawna teoria często rozmija się z praktyką bardzo. ????



    No ponoć na 99,9% w przypadku spoofowanego samsunga/hitachi gry ap25 nie hulają. Ludzie piszą że po podmiance Litek-benq gry ap25 chodzą. Ale wolałbym to usłyszeć od kogoś wiarygodniejszego niż ludzie z kilkoma postami.
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak ,przy spoofie z liteona na benq gry z ap25 chodzą
    ...ale nie wiem czy jestem wiarygodny :p
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Argos1420
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    1895
  2. marcin100k
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    1363
  3. leekey
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    482
  4. aplauz15
    Odpowiedzi:
    15
    Wyświetleń:
    1387
  5. gnom
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    783

Poleć forum