1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd 13

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kryniuk, Grudzień 14, 2013.

  1. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Witam podczas próby instalcji softmoda zrobiłem coś nie tak i teraz przed włączeniem konsoli pojawia się błąd 13 jak to naprawić dodaje że mam Evo X'a.
    Czytałem że to przez to że dashboard nie może się uruchomić myślałem żeby podmienić uszkodzony dashboard z dysku xboxa na już jakiś nieoficjalny jak np. XBMC czy ktoś mógłby mi z tym pomóc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    mistrzu wszystkie Twoje problemy rozwiązuje INSTALLER tylko cały czas się Ciebie pytam:
    skoro masz chip to po jaką cholerę na siłę instalujesz softmoda ?!?!
    sam chip już jest przeróbką, resztę plików dogrywasz z installera.
     
  4. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Po to aby miec XBMC albo inny dash niz orginalny, jak to zainstalowac jak po logu xbox wywala mi blad?

    Wysłane z mojego TOSHIBA_AC_AND_AZ za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Czyli caly autinstaller jest po to aby zainstalowac softmoda?
    Wysłane z mojego TOSHIBA_AC_AND_AZ za pomocą Tapatalk 2
     
  6. booogus

    booogus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć
    Mam ten sam problem. Konsola z softmodem. Użyłem Auto Installer Deluxe, sformatowałem dysk, i podczas proby instalacji nowego dashbordu wszystko sie zawiesiło. Teraz konsola wyrzuca błąd 13. Nie pomaga włożenie do napędu halo 2 ani czegokolwiek innego.
    Z góry dzięki za pomoc
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum