1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd 3151-351f-b600-0601-c000-001e

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maqnesik, Wrzesień 29, 2011.

  1. maqnesik

    maqnesik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Slim z wymienionym napędem na liteon liteon 74850c dash 12625. przy aktualizacji dasha na 13599 wyskoczył taki błąd 3151-351f-b600-0601-c000-001e - nie mogę nigdzie znaleźć porady co dalej. oczywiście wyłączenie/włączenie konsoli nie pomaga.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. maqnesik

    maqnesik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, siedział tam lt 1.1
     
  5. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    wrzuc oryginalny naped i dokoncz instalacje dasha
     
  6. maqnesik

    maqnesik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie to zamierzam zrobić, dziś koleś podrzuci mi oryginalny napęd. Dam znać jak poszło
     
  7. maqnesik

    maqnesik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no niestety z oryginalnym napędem jest to samo
     
  8. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Może weź spróbuj przez pena wgrać.
     
  9. maqnesik

    maqnesik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgrywam z pena, muszę jeszcze ew poszukać jakiejś oryginalnej gry z nowym updatem ale wątpię, klapa
     
  10. tsc

    tsc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    Mam ten sam problem.
    Udało Ci sie odpalic konsole? jesli tak to jak to zrobiles?

    Wiem ze trzeba zaktualizowac z pendriva jednak nie moglem znalezc nigdzie infa co i w jakiej kolejnosci
     
  11. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    Jestes pewny ze probojesz ukonczyc aktualizacje ta sama wersja updatu na ktorej ci sie przywiesil? Pewnie zassales najnowsza a update zwisl na poprzedniej wersji.
     
  12. maqnesik

    maqnesik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jestem pewien ze to ten sam soft, ten sam pen i juz teraz oryginalny napęd.
     
  13. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Wyczytałem na forum, że jak się ma wymieniony napęd to aktualizacja się nie wgra trzeba mieć oryginalny napęd ten co był od początku w konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum