1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd 64 (E64)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez voltan91, Grudzień 18, 2009.

  1. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Witam!
    Włączam sobie dzisiaj konsolkę i pokazuje mi uroczyście napis "E64"
    Co się jej mogło stać? konsolka ma "aż" 9dni ;O
    Dodam że byłem z nią u kumpla i to pytanie czy może różnica temperatur dała jej w kość?
    Był podobny temat ale dotyczył innej sprawy, wymiany napędu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, to raczej na 100% to. Tak jest z każdym elektronicznym sprzętem, zbyt duża różnica temperatur i klapa. Wiem to z własnego doświadczenia, jak spaliłem sobie monitor :( Przyszła mi paczka z allegro na mrozie, wszedłem do ciepłego domu podłączyłem i ******. Wyrazy współczucia.
     
  4. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Dodam że jakby nie patrzeć na dworze jest -15*... wejście do pokoju +20 no i włączenie konsoli... temp rośnie.
     
  5. Monstrum

    Monstrum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprzęt elektroniczny jeśli jest na mrozie czy zimnie powinien odczekać ze 2 godzinki żeby sam się ogrzał do temperatury pokojowej
     
  6. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Swiete slowa ktore radze zapamietac.
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jest to blad napedu, ale nie dokonca bo jak dla mnie to moglo sie cos uszkodzic nawet na plycie glownej ;). Wilgoc zrobila swoje...
     
  8. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Konsola została naprawiona przez Bliss'a :) świetna sprawa, pomógł mi, udzielił niezbędnych rad:) Oby więcej takich ludzi :D
     
  9. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak samo mialem z padem... listonosz przynisl mi pada, a tu zima -15stopni no i od razu podlaczam... nagle zaczelo mi cos smierdziec...patrze a tu Battery pack sie kopci :D... wyciagnelem szybko baterie przeczekalem chwile i dziala do dzisiaj ;p
     
  10. killer85

    killer85 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    ŁÓDŹ
    w jaki sposob
     
  11. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    wydobycie calego fw z napedu magicznymi sposobami;)
     
  12. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    Witajcie mam taki sam problem bawilem sie jungleflasher(mam klucz dostalem i chcialem update zrobic na lt+) a teraz e64 blad naped nie otwiera sie;(
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    no i masz jak się bawisz czymś co nie potrafisz , na 100% to był poprawny klucz ?? Ile razy wyciągałeś klucz dla pewności ??
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli liteon dosflash
    dosflash liteon e xxxx
    xxxx-adres portu
     
Wczytywanie...

Poleć forum