1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd - 80072EF3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nitros5, Wrzesień 22, 2013.

  1. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    Witam. Mam taki problem. Podczas logowania do profilu prosi mnie o podanie e-mail oraz hasła, to podaję i wyświetla się komunikaż te zalogowano mnie w xbox live a po paru sec coś takiego: Przepraszamy, wystąpił problem. Spróbuj ponownie później. Kod: 80072EF3 Co mam robić? Na każdym koncie które mam na konsoli tak się dzieje. Co mam robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
  4. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    co ty nie powiesz, gdyby to działało to bym nie zakładał tematu...
     
  5. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    TO może z łaski swojej opisz co w ogóle już zrobiłeś w tym temacie żeby błąd wyeliminować, bo jasnowidzów tu nie ma, o ile mi wiadomo...
     
  6. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    Problem na razie rozwiązany. Komunikat się nie pojawia. Zrobiłem:
    Przeczyściłem pamięć cache, logowałem się na konto na komputerze, zmieniałem hasło, dodawałem nowe zabezpieczenia, wkońcu w opcjach gdzieś była opcja żeby usunąć konto live ze wszystkich konsol. Więc to zrobiłem, konto pobrałem na nowo, i problem ucichł na wszystkich kontach. Aha, jeszcze modem router zresetowałem do ustawień fabrycznych, modem też i wszystko ustawił od początku. Włączyłem jeszcze opcję uPnP w ustawieniach modemu. Narazie działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum