1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd abgx..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kurczak960, Styczeń 29, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kurczak960

    kurczak960 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam obraz gry The Elder Scrolls Skyrim 5 wersji PL z dubblingiem, przepuszczam przez abgx.. wszystko dobrze do momentu gdzie kończy się ładować gamecrc i wyskakuje taki czerwony błąd :
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    Czy jest on istotnym błędem i przez to nie gra będzie działała ? (mam lt 3.0 i nie zamierzam grać online)
    jeśli tak, jak można temu zaradzić ?
    dodatkowo dodam że to już 2 obraz skyrima, ściągnąłem jakiś inny też pl i też mi wywalało taki błąd ..

    nazwa obrazu : The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.DubbingPL.RF.XBOX360-DOG29.iso
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a lt jakie masz? i jak lt 3.0 to dajesz autofix level 3
     
  4. kurczak960

    kurczak960 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam lt 3.0 i daje autofix level 3.
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Mam wrażenie że już odpowiedziałem w takim temacie. To jest iso od DOG29 więc ten błąd jest normalny. Nagrywaj śmiało będzie działać, jednak nie zainstalujesz gry na dysk.
    Temat był poruszany na forum ostatnio.
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    crc się nie martw będzie działać gra jest modyfikowana grzebana nie ma pl na xboxa normalnie:)
     
  7. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przecież to jest modyfikowany obraz (amatorski polski dubbing) to jak ma się zgadzać crc z wersja retail?

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum