1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład aktualizacji 3355-335A-16000-0703-C000-0099

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Oneva, Czerwiec 12, 2011.

  1. Oneva

    Oneva Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bład aktualizacji 3355-335A-1600-0703-C000-0099

    Witam w czasie wgrywania aktualizacji wyskakuje mi ten błąd 3355-335A-1600-0703-C000-0099 -proszę o pomoc nie wiem co on oznacza i czy da się coś z tym zrobić .
    Pozdrawiam i dziekuję Oneva
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    aktualizujesz przez internet czy przez pendrive?
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. Oneva

    Oneva Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zainstalowałem bete dasha i po tym tak się stało ale chodzą mi gry tylko kinekt cały czas o aktualizację prosi ,z netu nie da rady i z pendriwe też lipa ?? ten błąd wyskakuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum