1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd aktualizacji - c000-0013

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez RuNNerka, Wrzesień 1, 2012.

  1. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    witam mam blad aktualizacji: 3151-397f-b800-0f00-c000-0013

    nie wiem jaki dash byl wczesniej, probowalem dashboardy na pendrive - 12625, 13141, 13599, 14719. Soft oryginalny. W czym problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Pominąłeś jeszcze 13604.
    Jak masz stocka w napędzie to musi ruszyć, tylko musisz trafić z dobrą aktualizacją.
     
  4. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    13604 też dałem i nic. Próbowałem na 2 penkach. Stock fw wgrane.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Spróbuj z płyty dvd te dashe
    Z pena czasem mi nie szło przy tym błędzie


    Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
     
  6. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    To trzeba zainwestować w płyty. Dam znać jak poszło.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    musisz dokończyć instalacje i już z ofw w napędzie.
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    nie popisałeś się, kolega pisał że ma ofw.
     
  9. xbox-serwis.eu

    xbox-serwis.eu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Małemu taki przypadek ze po wpięciu penów z różnymi dashami aktualizacja się nie zrobiła, dopiero po odłączeniu zasilania i ponownym włączeniu konsoli (z podlaczonym penem) poszło do końca.

    Pozdrawiamy
    xbox-serwis.eu
     
  10. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Sprawdze.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum