1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd aktualizacji C005-3002

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez elektor, Styczeń 4, 2012.

  1. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Konsola Xenon napęd oryginalny samsung
    Podczas aktualizcji wyskoczył błąd ......C005-3002. Oczywiście wgrałem oryginalny soft i próby z 10 różnymi dashami oraz z tacką i zasilaniem nie dały żadnego rezultatu.

    Pytanie czy jak z czytam pamięć nand z działającej konsoli i wgram do tej z błędem to pójdzie ? Czy jest jeszcze inny sposób?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a wgrywasz taki soft jaki do niego jak ci wykrywa jungleflasher lub inny program?
     
  4. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sprawdz w jungle flasherze czy naped wykrywa jako samsung czy jako jakis inny,
     
  5. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Vendor: TSST corp
    Name: DVD-ROM TS-H943A
    F/W Rev : ms28
    DVD Key : verified
     
  6. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    a sproboj wgrac odrazu lt 2.0 lub 3.0 i wtedy sproboj powinno ruszyc
     
  7. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to samsung wiec 2.01 mozesz wgrac dashboard nie zmienia fw napedu w tym przypadku wiec smialo mozesz wrzucic LT+ 2.01 i powinno ruszyc
     
Wczytywanie...

Poleć forum