1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd Aktualizacji i nie da się go wyłączyć

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Altairmen, Październik 23, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Altairmen

    Altairmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    kupiłem jakieś 2 tygodnie temu xboxa , dostałem do tego fight night 3 , która działa bez problemu jednak problem pokazał się dopiero gdy kupiłem dziś gta v włożyłem pokazło czy mam zaisntalować akktualizacje no czemu nie wkońcu zapewniał że nie przerabiany odpaliłem i nie chce zainstalować aktualizacji co zrobić kod błędu to "3cd6 3f4a 2800 0f00 c000 0059" i na xbox support go nie ma i nwm co mam zrobić proszę o szybką odpowiedź chcę dodać że konsola jest stara (biała)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zidentyfikować trzeba najpierw napęd, podaj mfr date, i kolory kabli w napędzie. Możesz też wyrzucić update na pena i zobaczyć czy ruszy nikłe szanse... [​IMG]

    Pewnie zmieniony i trzeba będzie wgrać ofw a później dokończyć update.
    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  4. Altairmen

    Altairmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam zółte kabelki , coś jeszcze bo nwm co oznacza ten skrót mfr ?
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wejdź na stronę moją w stopce tam masz pokazane jak odczytać mfr date, skoro masz liteona zostaje pmt hack do odczytania klucza napędu lub wizyta w serwisie jeśli nie czujesz się na siłach do rozebrania konsoli i odczytu klucza przy pomocy igły :p

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  6. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pen nie pomoże skoro z oryginalnej płyt nie działa update.
     
  8. Altairmen

    Altairmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    "Wejdź na stronę moją w stopce tam masz pokazane jak odczytać mfr date" gdzie to bo nie wiem pierwszy raz jestem na tym forum ;)
     
  9. Altairmen

    Altairmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Przyjrzałem się konsolce i wyszło na to że data to 19-09-2008 piszę z tyłu konsoli
     
  10. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Serwis znajdź blisko siebie lub wysyłkowo zapraszam tak jak pisałem trzeba wgrać ofw dokończyć aktualizację i sprawdzić czy przypadkiem nie masz spoofa np z Benq ( mało prawdopodobne ale możliwe ).

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  11. Altairmen

    Altairmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ************************Problem Rozwiązany**********************************

    Dla Każdego Kto Będzie miał problem taki sam lub podobny radzę bez wahania wysłać go do orso6 gdyż trwało to bajecznie krótko jak na dystans i bardzo tanio ..
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum