1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spider-96, Marzec 27, 2012.

  1. spider-96

    spider-96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Live U.S.A
    Witam mam taki problem, że przy każdej z możliwych opcji aktualizacji wywala mi błąd. Próbowałem z pendrive/DVD/internet.
    Dodam, że napęd nie jest oryginalny. Jest to napęd Samsung z ixtreme, przed wgraniem przeróbki też ten błąd wyskakiwał. Co mam zrobić? Można go jakoś naprawić?

    Kod statusu:
    3151-351F-1800-2203-C000-0001
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Trzeba wstawić taki napęd jak był w oryginale.
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kupić/zamienić się z kimś na taki jaki miałeś napęd fabryczny ,jak masz spoorfa nic nie zrobisz i nie zagrasz żadnych gier xgd3.
     
  5. spider-96

    spider-96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Live U.S.A
    Czyli napęd jest do **** i nadaje się tylko do wyrzucenia?
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Próbowałeś wgrać Dash'a 13599?
    Jeśli nie zadziała, to wymień napęd na taki, jaki był fabrycznie i wgraj do niego FW z kluczem z oryginalnego napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum