1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd anydvd crc

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez doctorwho22, Listopad 24, 2010.

  1. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    [​IMG]

    czy mogę tak nagrać grę, live mnie nie interesuje
    Nowy TRON
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NIE! Raczej nie będzie działać :)

    p.s. co to to za gra? jakaś nowa?
     
  4. RoboT

    RoboT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    doctorwho22 udało ci się naprawić ten obraz ? bo przypuszczam że mammy tą samą wersje (global) bo błędy identyczne
     
  5. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    po przerobieniu na wave 2 działa

    puki co jestem w ostatniej misji i wszystko działało przez cały czas, bez zaciecia

    właśnie przed chwilą skończyłem grę i jakaś żadne zacinki i artefakty graficzne nie wyskoczyły!!!
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dziala ale na 90 w ktoryms momencie gry przestanie
     
  7. RoboT

    RoboT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra zobaczę jak u mnie to zadziała :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum