1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blad autoryzacji płyty Dirt Showdown

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fikus Andronikus, Czerwiec 6, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Fikus Andronikus

    Fikus Andronikus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Konsola LT 3.0 (przynajmniej z taka świadomością kupiłem),
    Gra z relka COMPLEX sprawdzona i spatchowana abgx (dograna topologia),
    Nagrywarka:ihas z wgranym lt max,
    Płyta: Verbatim singapore nagrane zgodnie z poradnikiem,

    Testy:
    weryfikacja imgburn: OK,
    weryfikacja abgx po nagraniu płyty: OK
    sprawdzona kprobe.
    sprawdzona nero speed disk

    Po zainstalowaniu dirt showdown na dysku po kilku minutach wywala bład autoryzacji płyty.
    Jaki moze być tego powód?

    nero disk speed:
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a weryfikacja w imgburn?? i jakość w nero disc speed??
     
  4. Fikus Andronikus

    Fikus Andronikus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    weryfikacja w imgburn oczywiscie ok, zaraz przelecę nerospeed
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    jeszcze raz abgx sprawdź tylko płyte a nie iso
     
  6. Fikus Andronikus

    Fikus Andronikus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]


    Weryfikacja w abgx nagranej płyty OK
     
  7. Fikus Andronikus

    Fikus Andronikus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy gdybym teoretycznie NIE MIAŁ LT 3.0 a coś niższego, np LT 2.0 to mogłoby to skutkować takim właśnie objawem?
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie, bo jak topologia jest pod 3.0 to na 2.0 nie włączyła by się gra.
     
  9. error1616

    error1616 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam błąd

    mam ten sam błąd wypalalem wersie COMPLEX pod LT.3.0
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. Fikus Andronikus

    Fikus Andronikus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sytuacja byla o tyle dziwna, ze wczoraj moglem grać normalnie z dysku (ok 3 godziny), problem wystąpił dopiero dzisiaj.
    Może być to spowodowane starym /slabym laserem?
    Konsole kupiłem uzywaną.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak

    Włóż płytę do napędu przepuść przez abgx'a (w "Input" wybierasz "Burned DVD") i sprawdź, czy obraz na płycie nie jest ucięty.
     
  13. Fikus Andronikus

    Fikus Andronikus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Weryfikacja po nagraniu (BURNED DVD)w abgx OK, wszystko na zielono
    P.S. Na screenie z nero jest 8334MB czy to nie za mało?
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jest ok. Dodatkowo nie było komunikatu w abgx'ie, że obraz jest ucięty, więc zrobiłeś kopię 1:1.

    Wymień laser.
     
  15. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    lub zrób rgh, temat zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum