1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd autoryzacji - pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marlis93, Luty 25, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czy błąd autoryzacji wyskakuje jak nagram zwykłą nagrywarką gre XGD3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak plyta jakas porysowana moze sie zawiesic rzecz normalna , a mozna zrobic aktualizacje z pena
     
  4. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    chodzi mi o autoryzacje a nie aktualizacje
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    fix mp3,sorki przjezyczenie :) myslalem o czym innym , jaki dash jakie lt? rozumiem ze po nagraniu wywala gre
     
  6. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dokładnie;) lt 3 i 16178
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    luknij ten trick z mp3 rozumiem że wiesz o czym mowa
     
  8. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no wiem. Ale mam pytanie czy to przez to że nie jest nagrane ihas-em ?
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    pewnie tak skoro xgd3 :) luknij zgrane ihasem , ja mialem to samo na lt 2.0 i mam porownanie teraz wszystko hula wiec i u ciebie to samo
     
  10. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    czego nie rozumiesz? sprawdz wypalona gre ihasem , jesli nie masz to musisz stosowac ten trick i wtedy gra powinna smigac
     
  12. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli żeby nie wyskakiwał błąd trzeba nagrywać ihasem?
     
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no jak wypalisz ihasem to bedziesz grał bezproblemowo + instalacja na HDD, jak nie chcesz inwestować w nagrywarke zostaje fix mp3
     
  14. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli musze nagrywać ihasem żeby mi ten błąd nie wyskakiwał?
     
  15. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    czytaj co pisze panie tak bedziesz grał bezproblemowo bez żądnego błędu no chyba że płyta się nie wypali
     
  16. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum