1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd c000-0001

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Adasinio97, Grudzień 27, 2011.

  1. Adasinio97

    Adasinio97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam zerwaną plombę z przodu więc oddanie na gwarancję nie wchodzi w grę. Podczas aktualizacji wywala mi błąd c000-0001 na różnych dashah . Jest jakiś inny sposób na aktualizację? Przez pena próbowałem i przez płytę. Dalej nic. Słyszałem że to może yćod wymienianego napędu ale nawet nie wiem jaki u mnie w oryginale siedzi. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wgranie orginalnego fw do napędu ponowienie grania dasha przez usb/dvd+r
    edit spróbować wgrać bez orgilnego fw 2.0.13146.0 tego dasha przez pena jak przejdzie to usunie przeróbke i trzeba będzie od nowa wgrać
     
  4. Adasinio97

    Adasinio97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz dać linka? (tylko tą wersję 15mb jak masz bo widziałem że są pliki takie że sieje podmienia pod folder z aktualizacją i działa bo ja u babci jestem i wolny net ma w bloku.) jeśli nei to daj tą pełną 100 mb Spróbuję i z tym ale przeróbki nie miałem (chyba) konsola nie zbanowana ale z drugiej ręki
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wpisz w google dash 2.0.13146.0 i ci znajdzie rozpakuj ,wyłacz xa włóż pena włącz jak nie pójdzie flash na orginalne fw w napędzie
     
  6. Adasinio97

    Adasinio97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ciągam dopiero 3 procent. Jak sprawdzićczy konsola przerabiana? Mi się wydaje że to napęd mógł być wymieniany bo w temaci o flashowaniu napędu w jednym miejscu sątakie naklejki oznaczające markę napędu. u mnie tej naklejki też nie ma i wystaje jakiś kabelek
     
  7. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    jak 146 nie pojdzie to sprobuj 599 miałem ten sam bład tylko ten poszedł
     
  8. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun
  9. Adasinio97

    Adasinio97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie poszedł i jak wcisnąłem b to był błąd e64 lub e65 nie pamiętam a potem po restarcie było wszystko ok
     
  10. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Rozkręć konsolę i zobacz jaki masz napęd.
     
  11. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wgrałeś OFW do napędu i zobaczyłeś czy zadziała ?
    Sprawdź czy nie masz podmienionego napędu, skoro żadna wersja dasha nie chce przejść.
     
  12. Adasinio97

    Adasinio97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd może być podmieniony. co zrobić teraz? gry mi czyta
     
  13. Adasinio97

    Adasinio97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki dashboard wgra mi oryginalne firmware do napędu i się sam zainstaluje do końca jeśli miałem wgrane nieoryginalne fw?
     
  14. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Warn, było setki razy...
     
Wczytywanie...

Poleć forum