1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd CRC w obrazie ISO- dziwny przypadek

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Nix2, Kwiecień 10, 2009.

  1. Nix2

    Nix2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam obraz ISO gry Need for Speed ProStreet ( z rapida, 60partów), przy scalaniu partów WinRarem nie pojawia się żaden błąd, wszystko jest ok i jest pełnowymiarowy obraz ISO...

    Niestety przy próbie wypalenia w ImBurn pojawia się na 6% "błąd danych CRC"...
    Party nie mają danych naprawczych, testowanie całego archiwum dało komunikat OK, sprawdzałem też obraz peogramem xbox backup creator- ale to na kompatybilność z ixtreme i jest OK...
    Nagrywarka/płyta/komp oprogramowanie sprawne, inne obrazy nagrywa OK.

    Jak skutecznie sprawdzić obraz ISO pod względem błędów CRC, lub poszczególne party żeby wyłuskać uszkodzony part? Bo chyba któryś musi być uszkodzony ?

    pzdr! Nix
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. S3Bols

    S3Bols Guest

    a przejechałeś obraz abgx360 ? Tam wykaże czy obraz jest dobry itp...
     
  4. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    A z jaką prędkoscią nagrywasz najlepsza to x2.4!
     
  5. boob

    boob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam podobny bład jak kolega. sciagnalem FF XIII i przy wypakowywaniu wszystko jest ok. natomisat przy sprawdzaniu w abgx wywala blad CRC http://img46.imageshack.us/img46/3016/beztytuuns.png
    co z tym moge zrobic ?? nie usmiecha mi sie znow sciagac 22 GB :/
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Możesz to wrzucić do wirtualnego kosza i zapomnieć :D Spróbuj wypakować jeszcze raz może to coś da a jak nie to przeleć może rar fix'em
     
  7. Ricko

    Ricko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze zrob naprawe danymi naprawczymi to moze pomoc :)
     
  8. boob

    boob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niestety nie ma danych naprawczych w plikach rar :/ sciagam z innego zrodla. trudno sie mowi ;) dzieki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum