1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku (niewłaściwe hasło?)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Stalker Kaczy, Luty 25, 2010.

  1. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Sciagnolem gre z internetu na 2 dvd. 1 normalnie wypakowalem i gralem a 2 niemoge wypakowac poniewarz na 99% wyskakuje mi tai blad:
    ! D:\Downloads\0131X.by.MoiPal.part79.rar: Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku me23602.iso (niewłaściwe hasło?)

    Wieci co moge z tym zrobic? Haslo jet na 100% poprawne bo moge zaczac wypakowywac.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    napraw archiwum duzo do tego programow

    druga opcja. drugi part moze miec inne haslo
     
  4. Skay

    Skay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam pobierz ten part jeszcze raz a dokładnie part 79 :) Pozdrawiam
     
  5. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    racja moze tez byc zle wrzucony lub poprostu blad przy pakowaniu koles mial :)
     
  6. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  7. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    No nie. Mozesz zaczac wypakowywac nawet z nieprawidlowym haslem.

    Haslo do tego Mass Effecta to
    Kod:
    WwW.360FuLL.CoM
     
  8. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    No przecierz wiem jakie jest haslo. A podajcie jakoms nazwe programu do naprawy tego bledu. Jak zaznacze opcje "Zachowaj uszkodzone pliki" to wtedy obraz iso bedzie mial blad!
     
  9. YesOrNo

    YesOrNo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gold Cobra(2010)
    Wiem od kgo śćiągnełęś tą gre gość ma dobre wrzuty.A co do hasła to musisz je ekleić,czyli kopiuj/wklej,bo inaczej nie da rady wypakować.A hasło to na pewno:

    Tylko,jak pisałem wcześniej musisz je wrzucić metodą kopiuj/wklej;)
     
  10. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Ja je wrzucam metoda kupiuj/wklej ale dalej mam ten problem!
     
  11. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napraw archiwum w winrar
    I otwórz total comanderem.
     
  12. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Niemam danych naprawczych. A co da ten total comander?
     
  13. 360

    360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁÓDZ
    siemka kiedys mialem podobny problem tez wklejalem haslo i byl byl blad ,ale napisalem recznie i bylo ok pozdro
     
  14. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Ale ja nawet jak pisze recznie to nic nie pomaga!
    A i jeszcze jak rozpakowuje total comanderem to wyskakuje blad (podkoniec rozpakowywania) w part 01. Niewiecie co mam z tym zrobic? Inni z tamtego forum normalnie wypakowuja. Link ma z tond: http://www.foros360full.com/viewtopic.php?f=6&t=43554&st=0&sk=t&sd=a&hilit=mass+effect+2+mf+code
     
Wczytywanie...

Poleć forum