1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd DNS ;/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arekmoto2, Wrzesień 6, 2013.

  1. arekmoto2

    arekmoto2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! A więc tak posiadam Xbox 360 Jasper przerobioną pod RGH, w związku z czym postanowiłem popykać w system link , jak wiemy ta konsola nie ma WIFI więc połączenie jedynie kablemi tu sie dzieje problem. Mój internet to NETIA SPOT problem jest taki że konsola łączy się do momentu "sieć" po czym wyskakuje błąd DNS, dzwoniłem do netii i kazali wklepać ich DNS podali mi, dalej jest to samo, więc pomyślałem że może router coś szwankuje to ok, mój lalptop pracuje pod WIFI, kabelek podpiąłem pod laptopa i udostępniałem internet i dalej to samo, co najlepsze mimo iż rzekomo nie ma połączenia z internetem w gre COD Black Ops 2 normalnie umiem grać przez jakies 10 min po czym zrywa połaczenie i na nowo muszę łączyć. Czy ktoś może mi pomóc co jeszcze można zrobić bo naprawdę brakuje mi pomysłów. Pozdrawiam i dzięki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Konsola musi mieć zablokowane połączenie inaczej dostała by bana. Nie sugeruje się błędem DNS bo on ma być. Polacz ja z routerem i to wszystko

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. arekmoto2

    arekmoto2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No jak zablokowana..? Kupiłem ją dawno temu już z allegro teraz jest programik XeLive i chce sie własnie podłączyć do Xbox Live i nie idzie kurde ...
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    To musisz sobie odblokować live w launch.ini

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zaraz bana dostaniesz na tym

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. arekmoto2

    arekmoto2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobrze to może w to nie wnikajmy ale jeśli chodzi o COD Black Ops 2 to dalej mnie rozłącza co jakiś czas i strasznie mnie to irytuje..
     
Wczytywanie...

Poleć forum