1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Globus^, Grudzień 6, 2012.

  1. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam taki problem gdy instaluje gry na dysk z plytki to w nie ktorych wyskakuje mi jakis blad autoryzacja dysku cz cos takiego w trakcie gry tak mam.
    Np w Max Paynie 3 i w Call of Duty black ops2
    Prosze o pomoc bo wiem ze jak bede gral nie na zainstalowanej grze to laser sobie zniszcze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jaką nagrywarką nagrywasz gry?
    jeśli to zwyczajna nagrywarka to nie nagrasz dobrze gier o zabezpieczeniu XGD3
     
  4. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    AA zapomnialem dodac ze po usunieciu gry z dysku dziala normalnie
     
  5. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jakaa nagrywarka kupuje gry od goscia.
    Zaufany na rynku od 17 lat jest.
     
  6. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zapytaj sie go
    a i na jakich płytach są te gry?
     
  7. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem na jakich xdxd
     
  8. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    to teraz już wiesz żeby nie kupować gier od ludzi którzy nie wiedza jak nagrywać. Gry xgd3 nagrane zwykłą nagrywarką instaluj i graj w nie z włączonym utworem mp3 w tle. Wtedy nie będzie żadnych problemów z autoryzacją - po ok 5 minutach grania możesz wyłączyć muzykę i gra będzie działać.
     
  9. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to zobaczco pisze na nich chyba że są z obrazkiem to sie nie dowiesz raczej
     
  10. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co to moze byc jak kupilem sobie FarCry 3 i wkładam płytkę i pisze odczytywanie a za chwile otwórz napęd i nic sie nie dzieje
     
  11. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co tak naprawde nie mozecie mi pomoc ?
     
  13. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Kupujesz od kogos kopie truncated , a far moze byc zle wypalony lub laser ci siada
     
  14. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale tak to normalnie da sie grac ale jak juz zainstaluje gre to po 5 minutach blad autoryzacji dysku czy jakos tak wyłącza mi sie konsola i sa pare sec włącza normalnie a jak odinstaluje to gram normalnie ale podobno po to mam 120 gb dysku zeby instalowac na nim gry.
     
  15. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no właśnie tak to działa że jak sie nagrywa gry XGD3 zwykłą nagrywarką to nie idzie instalować gier na HDD
     
  16. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo np fife 13 mam zainstalowana i dziala bez problemu .
     
  17. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Albo mp3 fix albo grasz z plyty. Sprzewczy nie pytales co jest z grami. Kopie ihas chodza bez kombinowania.kupiles bublowate kopie .koles ostrzedny jak mu 70zl na ihas szkoda
     
  18. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeszcze takie pytanko bo to juz rozwiazalismy bo nie chce nowego tematu tworzyc gdy pytalem goscia czy na lt 3.0 moge grac multi powiedzial ze moge ale nic nie mowil ze trzeba za to zaplacic to prawda??
     
  19. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na tych kopiach jak nie da się zainstalować to bym nawet nie próbował, ale to prawda trzeba płacić za możliwość grania na multi
     
  20. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Mozna i koszt 25zl miech lub 48trial z alegro lub poradnika z forum za free
     
  21. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to nic szkoda tylko ze laser mi sie niszczy
     
Wczytywanie...

Poleć forum