1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd E 064 proszę o pomoc !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cooop, Grudzień 11, 2011.

  1. Cooop

    Cooop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, podczas próby flasha, napęd przestał odpowiadać i pojawił się błąd e064 czy ktoś może mi pomóc ??? Proszę bardzo pilnie o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki masz napęd wydaje mi się ze masz LITE-ON ??
    Wgraj firmware za pomocą dosflash .
     
  4. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Heh. Przedwczoraj też miałem ten problem i również byłem spanikowany ;D Spokojnie. Jak masz klucz uratujemy napęd.
    Przygotuj firmware ze spoofowany kluczem. Zrób usb z dosflashem i postępuj wg tych kroków.
     
  5. Cooop

    Cooop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ok ok ... jestem mega spanikowany !!! ale w junglerflasherze mi go nie wykrywa, klucz mam ... czy dosflash go wykryje ??
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Dosflash widzi wszystko co ma zasilanie :p
    Tylko mowa o Dosflash z poziomu bootowalnego pena i dosa a nie windows

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  7. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  8. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    albo wejdz na ślepo w vendor mode w jf. najwazniejsze żebys znał port
     
  9. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja przerobiłem kilka napędów liteona i nie bło problemu z jungle flasherem
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jak Dosflash nie wykryje to podajesz numer portu na ślepo, ale skoro masz key, i pamiętasz pod jakim portem był (w jf) to wal liteon earse
    Aż wejdzie vendor.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  11. Cooop

    Cooop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziękuje wam wszystkich za pomoc szczególnie jax9000 !!!! udało mi się ... uffff... ale mnie to stresu i nerwów kosztowało, to forum rządzi !!! jeszcze raz dziękuje wszystkim za pomoc .... LT 2.0 na pokładzie ;))) dzięki jeszcze raz i pozdrawiam... :)
     
  12. dziunda

    dziunda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Prosze o pomoc w podobnym problemie jak wyżej
    W jungle flasherze oraz we dosflash nie widać napędu .
    Aktualnie probuje na ślepo w dosie ale nie bardzo mi wychodzi .JAka komendę mam wpisac w dosie jesli moj port w jungleflasherze to 0xF800,przynajmniej pod takim napęd byl widoczny zanim znoiknął.
     
  13. dziunda

    dziunda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Starsze dosflash mialy dosflash liteon e f800

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. PTP

    PTP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KRK, PL
    Jaki napęd? Lite On?Jak tak to spoko nie da się go zbirickować :) masz klucz DVD z napędu? Jak tak to da się coś zrobić.. :) L-O-eras ze 2 razy w dosie aż napęd wskoczy w 0x72 mode i wtedy wgraj plik z CFW przygotowany wcześniej w JF z odpowiednim kluczem. A port swój piszesz po dosflash (e/w/..) PORT
     
  16. dziunda

    dziunda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no włassnie te komendy za bardzo nie wychodzą pisalem najpierw dosflash liteon e F800 gdzie F800 to numer mojego portu ,zaczyna czyscic ale jak wprowadze samo dosflash w napedach nie pojawia sie liteon jedynie moj cdrom z kompa probowalem tak pare razy bez zmian.
    Wpisywalem tez l-o-eras.exe F800 tu w ogole nie rozpoznaje tej komendy
     
Wczytywanie...

Poleć forum