1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład E 64 ponownie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez suhacz1989, Październik 11, 2011.

  1. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam
    Mam taki problem otoz gdy nacisnalem liteon erase w JF komp mi sie zawiesił. Powtórzyłem operacje flashowania ( LT 1.9 ) i powiodło się, pogralem godzinke i konsola zaczeła sie zwieszac i wyskakiwał bład e 64 . Po kilku dniach sprobowałem przyprocic oryginalny soft i godzine było ok i wiec przerobilem konsole na Lt 1.91 bo akurat wyszedl. Konsola pochodziła tydzien i nagle to samo zwieszanie sie i e 64 . konsola ma jeszcze tydzien gwaracji, jak myslicie przywrocić ogryginalny soft i wysłac na gwarancję czy sprobowac flashować na Lt 2,0 ? plomby wszystkie sa nienaruszone
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Wysyłaj do naprawy,jak zwrócą ci w stanie takim jakim była to spróbuj zainstalować Lt 2.0 :)
     
  4. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok będę wysyłał, tylko mam problem czy przywracać oryginalne oprogramowanie ? bo jezeli tak zrobie napewno konsola bedzie chodzić ( jak dlugo nie sprawdzalem ) i zeby to nie zmylilo serwistantow i nie odesłali mi takiej samej jak wysyłałem. oni sprawdzaja wersje oprogramowania , bo jezeli tak to utrace gwarancje? czy zostawić LT + 1.91 gdzie wystepuje zawiechy i blad e 64 ?
     
  5. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    używałem JungleFlasher v0.1.84 Beta. ma to jakiś wpływ ?
     
  8. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mógłby mi ktoś poradzić ? wgrywać oryginalny soft przed wysłaniem, może to spowodować że usterka na jakiś czas przestanie występować i nie chciałbym żeby serwisanci odesłali mi w tym samym stanie. Czy może zostawić na LT 1.91 gdzie ta usterka występuje non stop, tylko pytanie czy sprawdzają oni wersję oprogramowania bo jeżeli tak to straciłbym gwarancję. proszę o pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum