1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd e071

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez arturwiecki, Sierpień 2, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    przy prubie instalowania emulatora xbox1 z pendraka wywala błąd wie kto czemu co oznacza ten błąd wszystko chyba robie ok wżucam default.xex i niby powinno się aktualizować
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    a może on ma już najnowszy dash i ściągnął przy okazji kiedyś emu? możliwe skoro update error
     
  5. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    mam najnowszy dasz to co nanim jest wszystko ok z emulacją xbox1
     
  6. zbyro1

    zbyro1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam właśnie mam podobny problem, a więc chciałem zaktualizować tego dasza (miałem stara wersje) i sciągłem go ze strony microsoftu naszego kochanego ;/ i nagrałem na płytke, wkładam do xboxa resetuje i mam pytanie czy zaktualizować dałem tak konsola się zresetowała i włączyła i nagle update filed i coś tam coś tam i na dole jakis kod :
    PV:2.0.6717.0.CV:2.0.7357.0

    Bardzo prosze o pomoc ;D
     
  7. binio

    binio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Nie dawno dokonałem aktualizacji mojej konsoli. Wszystko przebiegło normalnie jak zawsze do tej pory. Nie zauważyłem jednak że w porcie usb miałem wpiętego pendriva (aktualizacja poprzez net) Niby wszystko było super odłączyłem konsolkę od netu grałem jeszcze w jakąś gierkę niby ok. Wyłączyłem konsolę. No i na drugi dzień włączam i zonk! E71! Oczywiście wykonałem rozpoznanie błędu "1013 Nieznany, choć możliwy błąd po update dashboarda"
    i wszystko jasne. Próby Console Reset Codes spełzły na niczym ani razu konsola nie zalogowała się do profilu tylko zawsze E71. Warto dodać że w usb miałem podpięty pendrive przez cały czas! Wyciągnąłem go z usb i ponownie odpaliłem konsolę wszystko było ok! konsola startuje i loguje normalnie do profilu! Błąd wyskakuje jak w usb mam urządzenie typu pendrive (sprawdzałem kilka różnych efekt zawsze ten sam) o dziwo podłączając zewnętrzny dysk twardy po włączeniu konsoli wszystko jest ok! (podłączałem aparaty foto dyski wszystko ok) błąd wyskakuje po podłączeniu pendriva do usb i próbie włączenie konsoli. Co robić z tym dalej?
     
  8. Dabman

    Dabman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zawsze można odczytać pamięć NAND, wyciągnąć kv.bin ( rawkv.bin ) oraz config.bin, spróbować włożyć do innego firmware. Sprawa jest o wiele prostsza o ile posiadamy 7371, albo niżej.
     
  9. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A może po prostu wgraj jakąś starszą wersje dasha i jeszcze raz zrób update bez pendriva, może to pomoże.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum