1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd e64- co dalej?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez k990, Wrzesień 27, 2011.

  1. k990

    k990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Podczas wgrywania nowego firmware troche sie pospieszylem i za wczesnie wyciagnąłem zasilanie napędu. Wyskoczył błąd e64. Z tego co czytałem problem leży w kablach(zasilanie i sata) podpietych do napędu. A konkretnie to trzeba je wymienić. Zamówiłem już nowe. Teraz pytanie co robić dalej w razie gdyby konsola ożyła? Normalnie cały proces wgrywania fw od nowa i będzie hulać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Po co kable skoro sam napisałeś ze za wcześnie napęd został odpięty? Zrób flash na nowo i będzie działać.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kable sa dobre wgraj fw w dosflashu
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przy odłączaniu zasilania poprostu nie ma zasilania więc w normalnych warunkach nie można czegoś zepsuć wyłączając coś.
    Jeśli zrobiłeś to przy czyszczeniu napędu to poprostu nie masz fw w napędzie i ci jf go nie widzi. Musisz wprowadzić go w vendor mode w ciemno wciskając intro device id i powtarzajć czynność odłączenia/włączenia zasilania

    Ważne żebyś miał klucz napędu jedynie
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pomyslcie kto teraz robi flash, kable wymienia hehe

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. k990

    k990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Źle to ująłem i nie sprecyzowałem kiedy dokladnie ten kabel wyjąłem. Mianowicie kabel wyjąłem przed drugim kliknięciem 'YES' w Liteon erase. Napęd teraz wogóle nie reaguje na przycisk otwierania/zamykania (może dlatego, że nie ma fw wgranego zadnego?). W JF nie widzi napędu, ale postaram się zrobić to na ciemno bo pamiętam na jakim porcie był napęd.
     
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  9. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    bo skasowałeś oprogramowanie napędu zrób flasha jeszcze raz i wszystko bedzie śmigać w 100%
     
  10. Rogerus

    Rogerus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Miałem ten sam błąd jak zaczynałem bawienie się w przeróbki, wystarczy zrobić wszystko od początku i będzie śmigać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum