1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład e64

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez horek1986, Listopad 14, 2011.

  1. horek1986

    horek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem,prubowałewem zrobić flasha cos poszło nie tak;-/ nie nie wiem co sie stało,po podłączeniu pod tv wywaliło blad e64 ale gdy odepnę napęd od konsoli to konsola sie uruchamia sie wszystko jest ok,problem sie pojawia gdy podepnę konsole poprzez SATA do napędu wtedy sie nie uruchamia i wywala e64,co może byc przyczyna tego? czy to juz po konsoli? Dash 2.0.12625.0

    JF nie widzi napędu;-/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Zrób ponownie flash w dosflash. Przygotuj fw w jf i wrzuć do napędu przez dosflash.
     
  4. horek1986

    horek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zapomniałem dopisać ze nie mam klucza;-/
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    To szykuj 100 pln na odzyskanue go

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  6. horek1986

    horek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jest szansa ze da sie jeszcze wyciagnac klucz pomimo tego ze go nie widzi JF
     
  7. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Jak nie wykasowałeś klucza z napędu to tak. Ewentualnie z płyty głównej chyba się da. Ale bez specjalisty się nie obejdzie w tym wypadku.
     
  8. horek1986

    horek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiec tak,podpiolem napęd do kompa zeby zobaczyc czy dosfhlash do widzi,ale jest napis no idnetifiti posible i niżej rodzaj flasha i rozmiar co to znaczy?? czy to juz koniec?
     
  9. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Jak nie masz klucza to czego kombinujesz? Musiałbyś pewnie wyczyścić napęd, żeby móc w dosflash spokojnie wrzucić nowy soft. Ale jak nie masz klucza to się za to nie zabieraj bo tylko pogłębisz problem.
     
  10. horek1986

    horek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wciagnołem klucz ale nie mogę go załadować w jf ,parse failed
     
  11. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    jakim sposobem to zrobiłeś?
     
  12. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    No własnie, jak wyciągnąłeś klucz?
     
  13. horek1986

    horek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ehh klucz masz na 100% w jf jak klikniesz keydb tam jest log kluczy.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  15. horek1986

    horek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    A tak w ogole wyciagles klucz napedu czy od razu erase?

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  17. horek1986

    horek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jak wyciagles klucz to musi byc w keydb lub w rejestrze systemu

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  19. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli zgrywałeś klucz to musi być w keydb. W ogóle po zgraniu kluczu załadowałeś go w Jungleflasher?
     
  20. horek1986

    horek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ale wyskoczył błąd parse failed
     
  21. horek1986

    horek1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten klucz ale jest po napędzie co mam zrobić ma juz nowy napęd benq tamten był liteon
     
Wczytywanie...

Poleć forum