1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

bład e64

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seba9301, Grudzień 19, 2011.

  1. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    witam , przed chwila flashowalem konsole. klucz wyciagnalem poprawnie mam go na dysku tylko cos z flashem napedu poszlo cos nie tak, poniewaz gdy podlaczam konsole pod tv wyswietla po ok. 30s blad e64;/ co mam robic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wgrac flasha do napedu bo albo naped bez fw albo cos uwaliles
     
  4. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    ale nie wykrywa mi napędu w jf ;/
     
  5. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    ah spokojnie. zrob firmware zespoofowanym kluczem, bootowalnego pendriva z dosflashem i postepuj wg tych krokow:
    Powinno działać. Tak uratowałem swój napęd ;) (i innego kolegi z forum hehe)
     
  6. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/tutorial-flash-liteon-dosflash-1-7-a-111671.html
    to jest ten sam poradnik?
     
  7. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    nie, to się trochę różni... zrób pendriva wg tego poradnika i potem jedź wg mojej instrukcji.
     
  8. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    ok jutro dam znać jak poszło
     
  9. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    zrobiłem bootowalnego pendrive, ale coś jest nie tak gdy go uruchamiam pojawia sie tylko czarny ekran literka "j" i nic nie moge napisać ;/
     
  10. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    1. Robiłeś pendriva wg TEGO?
    Twój problem jest trochę dziwny, tym bardziej, że ten pen to nic innego jak win98 dos. Wszystkie komputery powinny go obsługiwać :x Trochę to dziwne bo zwykle ludzie mają problem z odpaleniem samego pendriva, a ty go najwidoczniej uruchamiasz. Jak co to spróbuj podłączyć do innego komputera, no przynajmniej 2 - różnie kompy się zachowują, a u mojego musiałem odłączyć dysk twardy by uruchomić pen'a.
     
  11. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    a system plików może mieć na to wpływ ? bootuje na fat32
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
     
  13. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    [​IMG]
    inny system plikow nie moge ustawic, poniewaz nie wgram plikow bootujacych ;/
     
  14. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
  15. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
  16. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
  17. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    ponieważ na fat32 pendrive nie bootuje tak jak powinno przy starcie. wszystko wcześniej opisałem z jakim problemem się zmagam
     
  18. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    byłem u kolegi na innym sprzecie. wszystko ok, pendrive bootuje tylko po wpisaniu poleconych komend nie pojawia się to co powinno jak w instrukcji ;/
     
  19. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    ok temat zamkniety dosflash pomógł na innym sprzecie
     
Wczytywanie...

Poleć forum