1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd E65 po aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adkam12, Marzec 13, 2016.

  1. adkam12

    adkam12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dostałem od kumpla grę dokładnie fifke 2015 jak mniemam i wyskoczył komunikat o aktualizacji wszystko ładnie pięknie aż tu nagle po resecie wyskakuje błąd E65 , dodam że konsola była przerobiona więc i może tu jest problem...

    Nie moge znalezc zadnych informacji na temat naprawy tego błędu.Czy może wy wiecie coś wiecej?


    EDIT 2/Po odłączeniu stacji dvd xbox uruchamia sie normalnie [​IMG] Lecz po ponownym podłączeniu wyskakuje ponownie E65 :/ Prosiłbym o dalsze wskazówki, dziękuje!
    Stacja dvd to http://www.team-xecuter.com/x360usbpro/guides/benq/romver.jpg

    Nw co zrobić w tym momencie dalej... Prosiłbym o rady, z góry dzięki.

    EDIT 3/ Dodam że nie znam przeróbki jaka była na konsoli.. :/
     

    Załączniki:

  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Naped żyje? Wysuwa tacke? To napewno benq?

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  4. adkam12

    adkam12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Slychać jakby działał ale nie da sie go otworzyć ani nic... W ogóle nie reaguje na przycisk otwarcia tacki. Tak to BENQ dokładnie taki sam jak ten na tym zdjęciu :)
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W konsoli nie powinien byc benq tylko liteon. Jesli naped zyje trzeba mu zrobic flash na ixtreme 3.0

    Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
     
  6. adkam12

    adkam12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nw ale osobiscie dziwi mnie fakt że nagle po aktualizacji padło dvd, oczywiscie nie reaguje na sygnal otwarcia ale wyskakuje wtedy e65 to nw w koncu co robic . i zrobilem zdjecie napedu
     

    Załączniki:

  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic w tym dziwnego ze po aktualizacji sie to stało. Fw sie nie zgadzal to wywalilo błąd. W serwisie skasuja cie do 50zl gora

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  8. adkam12

    adkam12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma możliwości zrobienia tego chałupniczo? :D
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jest wykonac pelen flash napedu. Poczytaj o flashu benq w odpowiednich tematach

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  10. adkam12

    adkam12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. rathaniel

    rathaniel Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    255
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubartów
  12. adkam12

    adkam12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    asus m5a78l-m lx3 to płyta głowna do ktorej podłączam dvd.

    Po wykonaniu kroków tzn.
    masa na kompie i xbox
    ściągniecie sterowników i zainstalowanie
    wyłaczenie instalowania zaufanych sterowników
    komputer odpala lecz na żadnej opcji w programie do flashowania nie wykrywa dysku... Z czym może być problem? Napęd wysunięty do połowy...
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz tak zwanego bricka. Wygrałeś zly firmware do napedu. Przeczytaj w jf dział zatytułowany bad flash do modelu swojego napędu.

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  14. adkam12

    adkam12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ale mam jedno zasadnicze pytanie czy to nie problem że mam rownież wtedy podłaczony dysk do płyty glownej wraz z napedem dvd z xboxa? Nie podłaczam go do jakiejs karty na pci-e tylko do zlacza na plycie glownej
     
Wczytywanie...

Poleć forum