1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd E66 ale tylko na jednej grze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sokownik, Grudzień 24, 2012.

  1. sokownik

    sokownik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    posiadam xboxa od jakiegoś roku(kupiłem używanego-jest przerobiony przez poprzedniego własciciela-ja nic nie wgrywałem,nie aktualizowałem itd) model elite.

    do tej pory nie miałem zadnych problemów z konsolą,aż do wczoraj-kupiłem nowa oryginalna gre sleeping dogs i po uruchomieniu jej zaczyna swiecic jedna czerwona dioda i wyswietla sie błąd E66. wiem co oznacza ten bład-ale zaskakuje mnie fakt ,ze wystepuje on tylko przy tej jednej jedynej konkretnej grze-kazda inna gra działa prawidłowo.nie wiem jak sobie z tym poradzić i co moge zrobić ,zeby działała i ta gra.
    z góry dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: błąd E66 ale tylko na jednej grze

    Trzeba bedzie, rozebrac konsole. Naped jest nie oryg czeka cie wymiana,na inny model, lub minimum wgranie nowej przeróbki. W innych nowych grach doswqdczysz tego samego

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. sokownik

    sokownik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wymiana napedu

    faktycznie na kazdej nowszej grze to sie dzieje,wczoraj chciałem odpalić "driver SF" i znowu lipa.
    powiedzcie mi jak moge sprawdzić jaki powininienem miec oryginalny naped,bo z tego co juz wyczytalem to w wersji "elie" montowane byly cztery rodzaje napedow ale skad mam wiedziec jaki konkretnie powinien byc u mnie.chcialbym go kupic i zmienic.
    dzieki za odpowiedz:)
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: błąd E66 ale tylko na jednej grze

    Benq lub liteon. Jaka data produkcji

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. sawasnk

    sawasnk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sanok
    Otwórz przedni panel konsoli i pod napędem masz taką 'dziurę', poświeć do niej:
    - Jeżeli masz żółty kabelek * Masz napęd LITE-ON
    - Jeżeli masz biały kabelek * Masz napęd BenQ (o ile się nie mylę)
     
  7. sokownik

    sokownik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to juz sprawdzalem-ja mam zaslepione blaszka-tzn.nie widac zadnego kabelka -wiec chyna to hitashi,ale bardziej niz to jaki mam teraz naped ,interesuje mnie jaki byl oryginalny i jaki mam kupic.
    jest gdzies na konsoli z ktorego jest roku?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: błąd E66 ale tylko na jednej grze

    Z tyłu nad kablem od TV mfr date

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. sokownik

    sokownik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    14.07.2009r -ale jest taka możliwość ,że było kilka opcji napedu montowane ,czy może w tym roczniku tylko jeden?
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: błąd E66 ale tylko na jednej grze

    Tylko liteon w 2009

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum