1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad E66 GTA V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piotr1111, Wrzesień 17, 2013.

  1. Piotr1111

    Piotr1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    mój leciwy sprzęt to Xbox 360 z 2006 z iExtrem1.6, moją ostatnią grą było MK9. Po zakupieniu GTA V pierwsza płyta próbuje zrobić update po czym w 80% konsola się zawiesza i wyświetla błąd E66. Z tego co zdążyłem znaleźć w sieci to, że prawdopodobnie dostałem bana przez podłączenie do internetu. Moje pytanie brzmi czy mogę coś zrobić by uruchomić oryginalne GTA V na tej konsoli a przy okazji czy jest możliwość grania w "stare" gry ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Masz podmieniony napęd w konsoli nie taki jak był fabrycznie.Musisz wsadzić oryginalny.Nieopłacalne przy xenonie
     
  4. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    blad napedu. pewnie podmieniales kiedys naped
     
  5. czolg1311

    czolg1311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pittsburgh, North Dakota, United States
    Witam też mam problem przy odpalaniu GTA V , wyskakuje mi że mam przetrzec płyte szmatką . Napęd był kiedyś podmieniony z tego względu że tamten się zepsuł. To co teraz trzeba zrobić żeby ta gra odpaliła ? Pozdrawiam
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dać fabryczny.
     
  7. czolg1311

    czolg1311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pittsburgh, North Dakota, United States
    Zakup nowego załatwi sprawe?
     
  8. Mateusz Górski

    Mateusz Górski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Podajcie jakie macie daty produkcji i jakie napędy.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Mateusz Górski

    Mateusz Górski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    2009-07-13 jeśli dobrze pamiętam to jest arcade jasper
    2.0.15574.0 dash
    a jak sprawdzić jaki to napęd ?
     
  11. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. Mateusz Górski

    Mateusz Górski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
  13. nildur

    nildur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Współczuję, ja bym szukał chyba samej konsoli na allegro już z hdmi
     
  14. Mateusz Górski

    Mateusz Górski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    możesz powiedzieć dlaczego i jakieś argumenty swojej odpowiedzi ?
     
  15. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Nie, dostałeś Flagę.


    Twoja konsola to złom w który nie warto inwestować.


    Rzekłem.
     
  16. Piotr1111

    Piotr1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na 100% mam oryginalny napęd Samsunga byłem przy tym jak gość flashował go na iExtrem1.6
     
  17. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Wgraj OFW, zaktualizuj i wgraj LT.
     
    1 osoba to lubi.
  18. Piotr1111

    Piotr1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. rykos233

    rykos233 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ciężka sprawa. Słuchaj, wydaje mi się ze możęsz mieć starą wersję napędu choć to mało prawdopodobne albo po prostu masz inny napęd. Masz tutaj iExtreme 1.6 czyli napęd do wymiany.
    Ale zastanów się czy nie lepiej kupić nową konsole..
     
  20. czolg1311

    czolg1311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pittsburgh, North Dakota, United States
  21. Piotr1111

    Piotr1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zastosowałem się do rady #DOG "Wgraj OFW, zaktualizuj i wgraj LT." i wszystko ładnie śmiga thx za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum