1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd E66 LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez minai98, Czerwiec 13, 2012.

  1. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie dotyczące błędu e66, mam przeróbke LT 2.0 i nieoryginalny napęd, czy jeśli przerobie konsole na LT 3.0 gry XGD3 będą mi działać i błąd zniknie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Błąd e66 pojawia ci się w czasie aktualizacji ??
     
  4. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, błąd pojawia się jak włożę płytkę do napędu .
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Wgraj LT+ 3.0 i błąd zniknie
     
  6. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nieprawda. Musisz mieć taki napęd jak był w konsoli. Bez tego wgranie 3.0 nic nie da.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum